Ce măsuri aplică SANOVIL în lupta cu pandemia de coronavirus

Ce măsuri aplică SANOVIL în lupta cu pandemia de coronavirus

Sanovil anunță că a luat toate măsurile necesare pentru prevenierea extinderii infecției cu COVID-19 și că își desfășoară în continuare activitatea în parametrii normali.

Vom efectua triajul pacienților care se prezintă în cele 2 unități sanitare și fiecare persoană va completa o declarație și un chestionar care ne va ajuta să asigurăm climatul de siguranță epidemiologică necesar desfașurării activități.DEZINFECȚIA MÂINILOR la intrare este obligatorie. Pacienții sunt rugați să se prezinte la consultație cu maxim 10 minute înainte de ora stabilită, neînsoțiți (cu excepția pacienților cu deficite motorii, dependențe, copiii). Pentru a evita aglomerația este posibil să restricționăm pentru câteva minute accesul dvs. în clădire. Accesul vizitatorilor în Clinica Sanovil este interzis, în conformitate cu prevederile legale. Pacienții care prezintă febra, tuse, dificultăți de respirație sunt rugați să rămână la domiciliu și să contacteze medicul de familie sau serviciul de urgență. Vă mulțumim pentru înțelegere! “, anunță reprezentanții Sanovil.

În Policlinica Nouă se realizează consultații, analize de laborator și explorări imagistice – radiografii, CT, RMN. Programul este zilnic de luni până vineri.

Clinica Sanovil, dupa cum ne-am obișnuit de peste 13 ani, este deschisă 24/24 de ore, 7 zile pe săptămână, preluand gravide și urgențe ginecologice la orice oră.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*