Cei mai mari angajatori din Beclean au peste 1.300 de angajați

Cei mai mari angajatori din Beclean au peste 1.300 de angajați

Construcții, panificație, șoferie sau mecanică auto sunt doar câteva dintre domeniile în care lucrează muncitorii celor mai mari angajatori din Beclean. În total, primele zece companii din orașul de pe Someș ca număr de angajați aveau la final de 2018 un număr de 1.342 persoane angajate. 

Cel mai mare angajator din Beclean este Dan Steel Group care avea la finalul anului trecut 411 muncitori. Compania nu o duce prea bine și în ultimii ani a avut o mulțime de probleme din cauza banilor, fiind în proces pentru intrarea în insolvență din cauza datoriilor.

Pe locul II în topul angajatorilor din Beclean se află compania cu capital italian Fileca Industry care anul trecut avea 211 angajați. Deschisă în anul 2004, firma a evoluat foarte bine, ajungând în câțiva ani la venituri de aproape 60 mil. lei.

CLM.RO se ocupă ce construcții și este una dintre companiile de top din Beclean atunci când vine vorba despre angajați. Firma a încheiat anul 2018 cu 170 de angajați și o cifră de afaceri de 61,54 mil. lei.

Aguaviva este o companie cu capital spaniol și se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri. În anul 2018 avea 120 de angajați, cu 45 mai puțin decât în anul precedent.

O companie cu capital italian, Gruppo Uno, este la mijlocul clasamentului, cu 107 angajați în 2018. Compania are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnașament.

Tot din domeniul construcțiilor, însă de această dată al clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Miron Construct este unul dintre cei mai mari angajatori din Beclean. În 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe, avea 95 de angajați.

Megatitan a apărut în Beclean în anul 2001 și este una dintre afacerile de succes din orașul de pe Someș. Se află pe locul VII în topul marilor angajatori, în 2018 având 75 de angajați.

Cu 59 de angajați, Ioan Zegrean care controlează service-ul auto Euro Service, este pe poziția a VIII a în acest clasament. Firma a înregistrat o evoluție fantastică, ajungând de la 144.000 venituri în anul 2000, la 8,7 mil. lei venituri în 2018.

Fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanțuri și arcuri este obiectul de activitate al companiei Metrem Beclean care a încheiat anul trecut cu 48 de muncitori înregistrați.

Și brutăria Vil Deneș este în topul firmelor din Beclean care are cei mai mulți angajați. În 2018 compania raporta 46 de muncitori.

 

Categories: Business in top

About Author