CITR: Interesul crește pentru Hotel Coroana de Aur! Discuții deschise cu investitori locali și din afara județului!

CITR: Interesul crește pentru Hotel Coroana de Aur! Discuții deschise cu investitori locali și din afara județului!

„Există discuții deschise cu 2-3 investitori locali și cu câțiva din afara județului pentru vânzarea hotelului Coroana de Aur, însă nu avem deocamdată o ofertă înregistrată. Joia viitoare, în 17 august, vom avea o nouă licitație” – a spus, pentru Bistrița Business, Andrei Besoiu, din partea lichidatorului CITR.

„Interesul pentru achiziția Hotel Coroana de Aur pare a fi în creștere față de primele licitații. Am redus puțin din prețul de strigare și potențiali investitori au început să apară. Nu ne grăbim, joia viitoare ținem a treia din această serie de licitații pentru hotel, prețul rămâne deocamdată 5,25 mil. euro. Așteptăm oferte concrete!” – a mai spus Andrei Besoiu.

CITR a organizat mai multe runde de licitații pentru vânzarea Coroana de Aur, în dosarul de faliment Agro-Invest/Combis, ultimele în 3 și 10 august a.c. Prețul inițial de 5,52 mil. euro a fost ușor diminuat în ultimele runde la 5,25 mil. euro.

Hotelul Coroana de Aur, poziționat în centrul Bistriței, are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele),restaurant și alte încăperi necesare funcționării. Terenul aferent proprietății este are o suprafață de 2.958 mp.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*