CML.RO a câștigat lucrările la drumul prăbușit pe Valea Jelnii

CML.RO a câștigat lucrările la drumul prăbușit pe Valea Jelnii

Compania CML.RO, deținută de familia Roș, a câștigat licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de consolidare a drumului năruit la intrare pe Valea Jelnei. În maximum 9 luni, conform contractului, drumul ar trebui să fie gata.

Licitația organizată de Municipiul Bistrița a avut loc în luna mai a.c., iar rezultatul a fost făcut public în SEAP astăzi. Valoarea estimată a lucrărilor este de cca. 1,8 milioane lei, iar contractul se întinde pe o durată 9 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 6 luni pentru construcția efectivă.

DJ 173 este în proprietatea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și în administrarea Primăriei Bistrița. Alunecările de teren în urma ploilor abundente au dus la îngustarea unei benzi de circulație și colmatarea șanțului cu pamânt. În zona de drum care va fi consolidată s-a prăbuşit terasamentul şi corpul drumului de pe partea stângă, în albia Văii Jelna. O prăbuşire pe o suprafaţă mai mare a corpului drumului este oricând posibilă, circulaţia fiind acum restricţionată.

CML.RO a fost desemnată, recent, câștigătoare și a contractului de construire a centurii orașului Beclean.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*