CNAIR pornește procedurile de expropriere necesare pentru reabilitarea DN17C, Bistrița-Dumitra

CNAIR pornește procedurile de expropriere necesare pentru reabilitarea DN17C, Bistrița-Dumitra

CNAIR vrea să înceapă exproprierile necesare în vederea reabilitării drumului național DN17C (tronsonul Bistrița-Dumitra) și a scos la licitație serviciile de cadastrare și evaluare pentru 210 imobile (proprietate privată și publică) aflate pe acest traseu.

Licitația pentru aceste servicii va avea loc în 8 aprilie a.c., iar contractul are o valoare estimată de 0,57 milioane lei. Durata contractului va fi de 24 luni.

“Obiectivul general al acestui contract il reprezintă întocmirea documentațiilor cadastrale și rapoartelor de evaluare, respectiv servicii cadastrale pentru un număr estimat de 210 de imobile rezultate din evidențele Primăriilor și ale OCPI Bistrița, situate pe UAT Bistrița și Dumitra, pentru care se solicită prestarea serviciilor” – se arată în caietul de sarcini.

La ultima ședință de Guvern din 2023 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea porțiunii din DN 17C, care leagă Bistrița de Dumitra. Lucrările la cei 7 km de drum vor  costa în jur de 57 milioane de euro.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*