COMELF a livrat o mega-piesă, de 250.000 euro, care va ajunge în Republica Dominicană

COMELF a livrat o mega-piesă, de 250.000 euro, care va ajunge în Republica Dominicană

Comelf a livrat la finalul săptămânii trecut un produs special, în valoare de 250.000 de euro, care va ajunge la un beneficiar din Republica Dominicană. Este vorba de o ramă de bază pentru o turbină de 8 MW – SGT 800 – realizată de Siemens Suedia.

“Românii care vor ajunge prin Estrella del Mar, în Republica Dominicană, se vor putea mândri că o componentă importantă a acelui obiectiv energetic a fost realizată în țara lor, la Bistrița, de către oameni profesioniști, ingineri din școala românească, împreună cu echipele de sudori, lăcătuși și prelucrători. A fost o muncă grea, dar am dus-o cu bine la capăt, mulțumesc colegilor implicați în proiect pentru sprijinul lor”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, ing. Paul Oprea, director general adjunct al Comelf SA.

Piesa construită și livrată de Comelf are 30 de metri lungime, lățime de 5,7 m, înălțime de 1,8 metri și cântărește 55 de tone. Rama este dotată cu un rezervor de ulei cu o capacitate de 12.000 litri.

Comelf SA Bistrița este unul dintre cei mai importanți producători europeni de echipamente energetice și mașini terasiere. Compania își desfășoară activitatea în trei fabrici și are cca. 850 de angajați. În 2018, a rulat aproape 160 mil. lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Business in top

About Author