Compania MetalPRO continuă investițiile pe platforma fostei ARIO

Compania MetalPRO continuă investițiile pe platforma fostei ARIO

 Producătorul de confecții metalice MetalPRO SRL va începe în acest an modernizarea clădirii unde a funcționat turnătoria companiei ARIO și transformarea acesteia în hală de producție. Proiectul e în avizare la Agenția pentru Protecția Mediului.

MetalPRO a achiziționat în martie 2017, la licitație, o platformă industrială din fosta ARIO, la prețul de 630.000 de euro. O hală mică (1000 mp) a fost deja modernizată și dată în folosință, iar clădirea administrativă a fost reamenajată aproape în totalitate, găzduind acum birourile MetalPRO, o sală de ședință, o cantină/sală de evenimente (care va fi inaugurată curând). Următorul pas este reabilitarea halei mari (5400 mp), care va deveni principala locație de producție a companiei.

MetalPRO mai are facilități de producție pe Strada Tărpiului și în curtea fostei fabrici de pâine a orașului (în vremurile de dinainte de 1990).

Compania, unul dintre cei mai importanți producători de confecții metalice din județ, e deținută de antreprenorul Viorel Burdeți și a rulat cca. 4 milioane euro în 2017, realizând în mare parte export cătră clienți din Italia, SUA, Germania.

Categories: Business in top

About Author