Cristian Niculae: Lucrările la Școala Generală Nr. 4 avansează într-un ritm foarte bun

Cristian Niculae: Lucrările la Școala Generală Nr. 4 avansează într-un ritm foarte bun

Constructorii profită de vremea favorabile și muncesc de zor pentru a putea finaliza cât mai repede lucrările de reabilitare și modernizare la Școala Generală Numărul 4. Proiectul a fost contractat de companiile Avril și Electro Ursa care au licitat cu 17,4 mil. lei. 

“În acest moment acoperișul și podul clădirii de cursuri și sălii de sport este aproape finalizat, se schimbă tâmplăria din PVC cu geam termopan la ferestre și uși, se tencuiește interior și se refac instalațiile electrice și sanitare. Peste 40 de muncitori lucrează zilnic pentru a finaliza acest șantier într-un termen cât mai scurt. Din discuțiile purtate cu constructorul, putem fi încrezători într-un termen de finalizare a acestui corp de clădire în toamna acestui an”, anunță viceprimarul Cristian Niculae.

Lucrările vor schimba total cele trei corpuri de clădire ale școlii. În proiect este cuprinsă și sala de sport, dar și curtea. Investiții se vor face și la capitolul dotări, școala urmănd să fie dotată cu mobilier și echipamente noi pentru sălile de clasă și laboratoare.

Categories: Local

About Author