Cu 1 mil. euro, AMICII BUILDING modernizează Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Beclean

Cu 1 mil. euro, AMICII BUILDING modernizează Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Beclean

Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean are neapărat nevoie de reparații și de dotări noi, iar de acest lucru se vor ocupa contructorii de la Amicii Building. Compania a câștigat licitația pentru modernizarea acestui obiectiv, iar lucrările ar trebui finalizate în termen de 14 luni de la data semnării contractului de atribuire. 

Construcția, structurată pe un regim de încălțim compus din P+3E a fost dată în folosință în 1996, iar de atunci nu s-au făcut niciodată modernizări la partea intrerioară. Spațiile din incinta Ambulatoriului au finisaje interioare degradate, mobilierul medical este învechit, lipsesc dotările medicale și cele IT și există probleme și la capitolul instalații.

Pentru a reabilita și moderniza Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Beclean compania Amicii Building va încasa 4,74 mil. lei. Cu acești bani ar urma să fie refăcute finisajele interioare, să fie înlocuite instalațiile electrice, sanitare și termice, să fie montat un sistem nou de ventilație-climatizare și un sistem de detecție incendiu.

În proiect mai este prevăzută și amenajarea la parterul clădirii a unui grup sanitar pentru persoanele cu handicap locomotor. Constructorii se vor ocupa și de montatrea unor panouri solare pentru apă caldă menajeră și a unor panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică și va fi montat chiar și un lift.

 

Categories: Business in top

About Author