Cu 31 mil.lei la Teaca se asfaltează ultimele străzi de pământ

Cu 31 mil.lei la Teaca se asfaltează ultimele străzi de pământ

Un proiect de 31 mil.lei este în derulare în Teaca și odată ce va fi implementat în comună nu va mai exista nicio stradă fără asfalt. Lucrările sunt făcute de firma Dimex.

Pentru atribuirea lucrărilor s-a organizat o licitație, iar oferta cea mai bună a venit de la Dimex. Compania are la dispoziție 12 luni să finalizeze lucrările cuprinse în proiect.

Deocamdată drumurile sunt acoperite cu piatră și pământ, însă odată încheiagtă modernizarea acestea vor fi asfaltate, vor avea șanțuri și rigole corespunzătoare, vor fi marcate și vor avea toate indicatoarele necesare, parapeți de protecție, poduri și podețe conforme. În total, vor fi modernizați 21 km de drum.

“Contractul a fost semnat, lucrările vizează toate drumurile care au rămas neasfaltate în comună. După finalizarea proiectului vom avea asflat pe toate străzile din comună”, a explicat primarul din Teaca, Iustian Muntean.

Teaca nu este singura comună care va avea toate străzile asfaltate. Și primarul Paul Știr care conduce Primăria Căianu Mic se poate lăuda că în curând toate străzile din comună vor fi asflatate.

 

Categories: Local

About Author