Cu peste 20 mil. lei rulaj, firma BISTRI-VET e lider regional pe piața medicamentelor de uz veterinar

Cu peste 20 mil. lei rulaj, firma BISTRI-VET e lider regional pe piața medicamentelor de uz veterinar

Cel mai mare distribuitor de medicamente de uz veterinar din regiune, compania bistrițeană BISTRI-VET, a depășit pragul de 20 milioane de lei cifră de afaceri în 2017 și prognozează o creștere consistentă și în acest an.

Fondată în 2008, BISTRI-VET are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor si aditivilor furajeri, hranei și accesorilor pet, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității. Compania distribuie în întreaga țară și este lider pe piețele din Transilvania și Moldova. În ultimii opt ani, BISTRI-VET, deținută de Szabo Gyula (45%), Szakacs Zoltan (45%) și Budnar Florin (10%) și-a crescut de peste 10 ori veniturile. Sediul central și depozitul companiei se află în Bistrița.

În 2012, cei trei antreprenori au fondat și BISTRI-VET FARMA SRL, cu afaceri de 3 milioane lei în 2017.

“Activăm într-o piață destul de specializată și am reușit să devenim lideri în două regiuni importante ale țării și să avem o cotă bună în restul României. Toate realizările companiei le datorăm, precizăm, echipei de profesioniști ai BISTRI-VET și clienților noștri”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, dr. Florin Budnar, unul dintre cei trei proprietari ai afacerii si, totodata, managerul companiei. “Ne bucurăm să venim în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de produse și cu servicii de consultanță de specialitate. Scopul nostru este să dezvoltăm continuu portofoliul cu produse inovative de înaltă calitate și siguranță, și nu în ultimul rând la prețuri cât mai avantajoase.”, a mai spus dr. Budnar.

 

Categories: Business in top

About Author