Cum arată blocul ANL de 1mil. euro ridicat la Bistrița pentru bugetari

Cum arată blocul ANL de 1mil. euro ridicat la Bistrița pentru bugetari

Agenția Națională pentru Locuințe anunță că a recepționat blocul ANL destinati tinerilor bugetari, imobil ridicat la Bistrița, pe strada Prundului.

În total, au fost amenajate 24 de locuințe, dintre care 15 apartamente cu câte 2 camere și 9 garsoniere. Imobilul are un regim de înălțime cuprins din P+3E, iar valoarea investiției este de 4,6 mil. lei (aproape 1 mil. euro), iar finanțarea a fost asigurată de Guvernul României.

Noul bloc ANL destinat bugetarilor se află în vecinătatea celui construit pentru specialiștii în sănătate. Deocamdată, cele 24 de locuințe nu au fost repartizate.

“ANL a finalizat, în cadrul programului ”Construcția de locuințe de serviciu”, 16 apartamente în orașul Babadag (jud. Tulcea) și 16 apartamente în Dorohoi (jud. Botoșani). 378 de  locuințe de serviciu se află în execuție efectivă în județele: Alba (22 de unități locative), Arad (16 unități locative), Argeș (65 de unități locative), Bihor (16 unități locative), Călărași (30 de unități locative), Dâmbovița (20 de unități locative), Dolj (20 de unități locative), Gorj (20 de unități locative), Harghita (24 de unități locative), Hunedoara (55 de unități locative), Ilfov (30 de unități locative), Suceava (30 de unități locative), Tulcea (10 unități locative), Vaslui (20 de unități locative)”, anunță ANL.

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*