Dedeman dă jos ce a mai rămas din scheletul fostei fabrici Mecanica

Dedeman dă jos ce a mai rămas din scheletul fostei fabrici Mecanica

După ce ani de zile a încercat să vândă ceea ce a mai rămas din fosta fabrică Mecanica, Dedeman a decis să dărâme construcțiile vechi aflate pe strada Industriei la numărul 10. Luna trecută a obținut autorizația de construire pentru a putea face demolarea. 

Deși terenul cu construcțiile aferente au fost scoase la vânzare nu și-au găsit un nou proprietar. Mai mulți constructori au fost interesați de ofertă însă până la urmă tranzacția nu s-a mai făcut, scheletul fostei fabrici nefiind suficient de rezistent pentru a suporta ridicarea unui bloc de locuințe.

“Clădirile fostei fabrici Mecanica urmează să fie desființate, cei de la Dedeman au depus toate documentele necesare și au obținut autorizația de construire pentru a putea face acest lucru. În ceea ce privește planurile de viitor pentru acel teren, vom afla doar atunci când Dedeman va depune la Primăria Bistrița documentele necesare pentru a face eventuale lucrări acolo”, a explicat pentru BistrițaBusienss purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

 

Categories: Business in top

About Author