Exclusiv: Galeria comercială de lângă Selgros nu e anulată. Va fi gata în primăvară

Exclusiv: Galeria comercială de lângă Selgros nu e anulată. Va fi gata în primăvară

 Galeria comercială promisă de investitorul Element Development în Bistrița va fi livrată în primăvara viitoare, lângă Selgros, în ciuda zvonurilor care dădeau proiectul ca anulat.

“Informațiile care au apărut în presa locală și susțin că Bistrita Retail Park nu se va mai construi sunt false, punctul de vedere al dezvoltatorului, Element Development, nefiind solicitat (până acum – n.n.). În această toamnă, Selgros va inaugura o nouă unitate în imediata vecinătate. Galeria comercială, care include și magazinul JYSK, va fi livrată în primăvara anului 2018. Zona din jurul Bistrița Retail Park va deveni noul pol comercial al orașului, datorită prezenței aici a pieței agro-alimentare, a magazinelor Altex, Penny și Selgros și a noii galerii comerciale.”, a declarat, în exclusivitate pentru bistritabusiness.ro , Ionuț Bordei, CEO Element Development (vezi FOTO). Bistritabusiness.ro a solicitat un punct de vedere oficial investitorului și l-a primit prompt, cu sprijinul Verbio, agenția de PR a Element Development.

Zvonuri și lovituri sub centură

Surse locale spun că zvonurile referitoare la anularea investiției de lângă Selgros au fost lansate și susținute în oraș de competitorii de la Mitiska Reim, care construiesc și ei o galerie comercială în apropierea proiectului Element Development (lângă Kaufland). Ambii dezvoltatori au anunțat public că negociază sau chiar au semnat contracte cu unii retaileri ca viitori chiriași. Multe dintre aceste nume s-au regăsit în listele ambelor galerii comerciale, ceea ce e imposibil în practică. Deocamdată, Element Development îi reconfirmă pe danezii de la Jysk. Belgienii de la Mitiska Reim rămân cu cei vehiculați inițial, fără a confirma dacă au sau nu contracte semnate cu aceștia: H&M, KFC, Takko, Hervis, Flanco, Deichmann, Pepco, CCC. Cert e ca unii dintre acești retaileri sunt în plină campanie de recrutare de personal pentru Bistrița. Nu e clar în care galerie vor funcționa, dar asta pentru bistrițeni contează mai puțin.

 

Categories: Local

About Author