În februarie aflăm cine va amenaja Aquapark-ului din Wonderland

În februarie aflăm cine va amenaja Aquapark-ului din Wonderland

Licitația pentru amenajarea Aquapark-ului din complexul Wonderland este pe ultima sută de metri. Primarul Ovidiu Crețu anunță că luna viitoare contractul va fi semnat și că în curând vor începe lucrările care ar putea dura 2-3 ani. 

“Aquapark-ul va completa această zonă de agrement și recreere din Wonderland. Vă dați seama, să ai o piscină acoperită, cu apa încălzită, lângă pârtia de schi, să ai vara lângă bazine, lângă ștrand și un Alpine Coaster este ceva. Ele pot să dea zonei respective o valoare superioară. Aquapark-ul este în licitație, va trebui să avem cel târziu în luna februarie contractul de execuție semnat și vom demara lucrările, care se vor întinde pe doi-trei ani”, a explicat primarul Ovidiu Crețu.

Proiectul, în valoare de aproximativ 7,5 mil. euro, prevede construirea  unui bazin olimpic acoperit, cu spații special amenajate pentru gimnastică aerobică și recuperare sportivă, saună, masaj, un centru spa și două bazine în aer liber, unul de dimensiuni olimpice și altul pentru copii, dar și o plajă artificială cu dotările aferente.

În plus, bazinele interioare și cel exterior vor avea pe ambele laturi tribune pentru public și tobogane. Unul dintre bazine va avea apă sulfuroasă, pentru tratamentul celor cu probleme de sănătate.

 

Categories: Local

About Author