Investitorul Marius Negrea transformă o parte din fosta ARIO într-un complex sportiv și comercial

Investitorul Marius Negrea transformă o parte din fosta ARIO într-un complex sportiv și comercial

Fosta Turnătorie a companiei ARIO, un imobil de peste 12.000 mp situat lângă Dedeman, va deveni în curând un complex sportiv și comercial. Investiția îi aparține antreprenorului Marius Negrea, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bistrița.

Marius Negrea a achiziționat imobilul și terenul aferent de la lichidatorii ARIO SA, în vara anului trecut, pentru aproximativ 1 milion de euro. Inițial, investitorul a gândit acolo un complex Aqua Spa, cu bazin olimpic, saună, zone de relaxare, construit pe fonduri europene. Un studiu realizat de o firmă specializată din București i-a demonstrat însă antreprenorului că proiectul său nu ar fi viabil într-un oraș mic precum Bistrița, iar recuperarea investiției ar fi durat mult prea mult. “Am decis atunci ca partea de jos a fostei fabrici să fie transformată în spații comerciale, pentru care avem deja pre-contracte de închiriere cu clienți din zona de retail și bricolaj, iar etajul să devină un complex sportiv, cu 4 terenuri de tenis, o sală de fitness, un mini teren de fotbal și alte facilități. Tot mai mulți bistrițeni fac mișcare, merg la sală, există un trend serios în acest sens și vrem să le oferim oportunitatea de a face acest lucru într-un spațiu aerisit, cu dotări de ultimă generație și antrenori profesioniști”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, Marius Negrea.

În acest moment, imobilul a fost curățat până la nivelul de structură de rezistență, amenajările urmând să înceapă în această primăvară.

 

Categories: Business in top

About Author