Liberalul Sorin Hangan: “Bistrița era sub nămeți, iar vicele Niculae împărțea mărțișoare și admira rochii de seară!”

Liberalul Sorin Hangan: “Bistrița era sub nămeți, iar vicele Niculae împărțea mărțișoare și admira rochii de seară!”

Conducerea Primăriei Bistrița a fost aspru criticată de liderul local al PNL, Sorin Hangan, pentru felul în care a organizat operațiunile de deszăpezire. Împărțitul mărțișoarelor, ședințele de la partid, evenimentele de modă – unele în timpul serviciului! – au mâncat timpul edililor în zilele trecute.

“Înțeleg că ieri (1 martie n.r.) domnul viceprimar Niculae a fost ocupat cu împărțitul mărțișoarelor în tot orașul (nu are în fișa postului plătit cu peste 10000 lei/lună asta), pe urmă tot alaiul PSD-ist a admirat rochii de seară la Muzeul Județean. Astăzi, dar și ieri, au plimbat un ministru de-a lungul orașului, ca într-un final să se adune tot PSD-ul pentru a da o rezoluție de susținere a lui Dragnea pentru a conduce în continuare partidul. Bun, dar utilajele pentru ce le-ați cumpărat? Orașul arată frumos dacă faci plimbarea de seară, dar unii mai lucrează și la ora asta pentru a se putea plăti salariile de mii de euro ale sutelor de PSD-iști puși pe funcții”, a spus Sorin Hangan.

Consilier local și om de afaceri, Hangan este unul dintre liberalii care și-ar putea asuma în curând lupta pentru funcția de primar al Bistriței.

 

Categories: Local

About Author