M.I.S. GRUP dă asfaltului o nouă viață cu produsul inovator ARMASEAL

M.I.S. GRUP dă asfaltului o nouă viață cu produsul inovator ARMASEAL

Compania de construcții M.I.S. Grup a intrat de aproximativ 3 ani într-un parteneriat cu britanicii de la Jobling Purser, brand fondat în 1830 și specializat de aproape un secol în emulsii bituminoase. Prin M.I.S. Grup, britanicii propun pieței din România o soluție inovativă care prelungește viața îmbrăcăminții rutiere existente cu mai mult de 5 ani.

Este vorba de produsul Armaseal, o emulsie bituminoasă care formează o peliculă impermeabilă și extrem de rezistentă la oxidare și la șocuri. Armaseal este folosit cu succes în toată lumea, pe autostrăzi și alte tipuri de drumuri, în aeroporturi, heliporturi, parcări etc. M.I.S. Grup promovează această soluție pentru clienții săi și a început derularea primelor proiecte cu Armaseal în județe din vestul României dar și peste graniță, în Ungaria. Desigur, Jobling Purser oferă multe alte soluții de tratament pentru drumuri, iar M.I.S. Grup, ca reprezentant unic în România, le recomandă pe toate, în funcție de situația din teren. Armaseal, inovația adusă în România de M.I.S. Grup, este un compus de bitum polimeric pe bază de apă cu priză rapidă, pentru tratarea și refacerea suprafețelor vechi de asfalt și macadam.

Compania bistrițeană este unul dintre cei mai mari constructori din regiune, cu peste 200 de angajați și afaceri anuale ce depășesc 120 de milioane lei. În același timp, M.I.S. Grup este unul dintre constructorii avangardiști, care nu se feresc de soluții inovatoare în munca lor. Fondată în 1999, compania M.I.S. Grup este o afacere de familie clasică, în care se împletesc deja experiența, flerul și entuziasmul a trei generații. În centrul ei rămâne seniorul Emil Iugan. La început, M.I.S. Grup a fost un business în industria forestieră, dar pentru că și acest domeniu presupunea anumite activități de construcții, în special de drumuri, compania a acceptat provocarea și a format o divizie internă pentru construcții. Nu a durat mult până când această activitate a prins aripi, a ieșit cu proiecte și în afara companiei și, în cele din urmă, a devenit principala linie de business a M.I.S. Grup. În 23 de ani de activitate, compania a devenit unul dintre cei mai importanți constructori din Transilvania, cu un portofoliu de peste 300 de lucrări finalizate în mai multe țări europene, cu o flotă impresionantă de utilaje și mașini, cu baze logistice și de producție a agregatelor și a altor materiale necesare construcțiilor.

Articolul integral din revista “100 de companii inovatoare din Transilvania” poate fi accesat: AICI

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*