METALLER, cel mai nou brand de tâmplărie PVC și AL, estimează +35% în 2021

METALLER, cel mai nou brand de tâmplărie PVC și AL, estimează +35% în 2021

Cel mai nou producător de tâmplărie PVC și de aluminiu din zonă, METALLER, brand deținut de familia Gorea, estimează venituri de cca. 3 mil. de euro în 2021, un an marcat de investiții în tehnologizare și logistică.

Compania a reușit în primăvara trecută să achiziționeze hala de producție de 5.500 mp și terenul de 2 ha aferent acesteia care au aparținut în trecut grupului Gomar, lângă Bistrița. În paralel, prin programul IMM Invest, a reușit să finanțeze achiziția utilajelor și echipamentelor necesare producției de tâmplărie, printre care o linie Rotox complet automatizată. În aprilie a.c. a pornit producția, în urma unei investiții totale de cca. 3 mil. euro.

“Deși am pornit producția abia în aprilie, semnele pentru 2020 sunt bune, credem că vom închide anul cu un rulaj de aproape 3 mil. euro. Ultimele luni au fost foarte dinamice, am livrat atât pe piața internă cât și la export, în Austria și Belgia. Am observat o creștere importantă a cererii pentru tâmplărie din aluminiu, în comparație cu PVC, și a cererii pentru rulouri.” – spune Gabriel Rusu, managerul de vânzări al Metaller.

Compania lucrează în acest moment cu 20-30 de parteneri/colaboratori pe partea de vânzări și este în discuții pentru o posibilă francizare a afacerii, la Suceava și la Cluj. În 2021, fabrica va mai fi dotată cu o linie de înfoliere și un centru performant de prelucrare a aluminiului.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*