Ministrul Transporturilor a promis investiții în Bistrița-N. Finanțele îi iau însă banii pentru că n-a reușit să-i cheltuie

Ministrul Transporturilor a promis investiții în Bistrița-N. Finanțele îi iau însă banii pentru că n-a reușit să-i cheltuie

Ministerul Transporturilor nu are o execuţie bună la investiţii, o să-i luăm din bani”, a declarat azi ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, într-un interviu pentru ZF. În aceste condiții, investițiile promise județului Bistrița-Năsăud de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel responsabil de necheltuirea banilor, intră sub un semn mare de întrebare.

 În desele sale vizite în județ (ultima la 1 august, când a inaugurat cu fast tronsonul de cale ferată Ilva Mică – Rodna Veche), ministrul Răzvan Cuc, a promis investiții serioase în infrastructura de transport din Bistrița-Năsăud. „Acum două luni, când am fost la Bistrița, am promis redeschiderea tronsonului de cale ferată Ilva Mică – Rodna Veche. Astăzi, 1 august 2017, am avut onoarea de a călători cu Săgeata Albastră, alături de Radu Moldovan – președintele CJ Bistrita, Ștefan Ioniță – șeful CNAIR și mai mulți parlamentari pentru a redeschide traficul feroviar în această zonă extraordinar de frumoasă. (…) Proiectele în infrastructura de transport în Bistrita Năsăud nu se vor opri aici!”, scria ministrul Cuc pe Facebook. Se referea la drumuri, centuri, tronsoane de cale ferată, bariere.

Astăzi, aflăm că ministrul Răzvan Cuc nu a fost capabil să cheltuie banii din propriul buget și aceștia îi vor fi luați și mutați în altă parte. Domnule ministru, pentru competența dvs. și talentul actoricesc, Bistrița Business vă oferă trofeul Zmeura de Aur, constând într-un castron cu zmeură cumpărat de la trecerea de cale ferată de la Sărata, acolo unde nu ați reușit încă să montați o amărâtă de barieră, pe motiv că nu e prinsă în buget. Exact bugetul acela ce n-ați fost în stare să-l cheltuiți.

Categories: Local

About Author