MIS GRUP execută, pentru 2,4 milioane, și modificările la complexul cultural al comunei Șanț. Cost total: 5,7 milioane

MIS GRUP execută, pentru 2,4 milioane, și modificările la complexul cultural al comunei Șanț. Cost total: 5,7 milioane

 Comuna Șanț plusează cu încă 2,4 milioane lei, plus TVA, la investiția în Complexul cultural și de alimentație publică construit în 2016. Lucrările, reprezentând modificări ale proiectului inițial, vor fi executate tot de MIS Grup, compania locală care a ridicat în primă fază complexul, încasând 3,3 milioane lei, plus TVA. Firma controlată de Octavian Iugan a fost singurul ofertant.

Fondurile provin din bugetu comunei Șanț. Primarul Ioan Szabo și echipa sa de consilieri s-au gândit să pună la dispoziția cetățenilor un imobil multifuncțional, potrivit atât pentru organizarea de evenimente, dar și pentru comercializarea de produse agroalimentare. Centrul este construit pe amplasamentul vechiului cămin cultural.
„În față, vor funcționa două spații comerciale destinate mărfurilor producătorilor locali, în timp ce spatele va fi un amplu loc de folosință a bucătăriei reci, a bucătăriei calde, a depozitului de fructe și a celui de băuturi, camerei frigorifice, vestiarelor și grupurilor sociale. Tot de la demisol va porni un lift, care va aduce mâncarea pentru ospețele de nuntă ce vor fi organizate în primitoarea sală de festivități ce va fi amenajată la parter. Mansarda va aparține unei terase, ce va avea legătură directă cu sala de festivități”, spunea primarul Ioan Szabo la începutul lucrărilor. Lucrările de modificare – de văzut care vor fi acestea – contractate de MIS Grup vor fi demarate în cel mai scurt timp.

 

Categories: Local

About Author