O bistrițeancă stabilită în Cluj, vinde accesorii brodate sub brandul ZAD Illustrations

O bistrițeancă stabilită în Cluj, vinde accesorii brodate sub brandul ZAD Illustrations

Diana Zadic, o bistrițeancă stabilită în Cluj-Napoca, a început dintr-un hobby o afacere cu accesorii brodate pe care le vinde sub brandul ZAD Illustrations.

Bistrițeanca spune că încă din copilarie îi plăcea să își personalizeze ținutele cu broderii și mărgele. A studiat la Universitatea de Artă si Design din Cluj-Napoca, la nivel de licență și masteratul, devenind astfel designer textil. Timp de șapte ani a lucrat pentru două branduri care vindeau haine în Italia și Rusia, dar din cauza pandemiei lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și totuși favorabilă pentru ea, luând naștere astfel brandul ZAD Illustrations.

Totul a început în propriul apartament, Diana făcându-se cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare. Investițiile inițiale au fost de 2.000 lei, dar cheltuielile ulterioare mult mai mari. Zad Illustrations produce accesorii pentru femei, precum mănuşi, berete, portfarduri, jurnale, dar şi ilustraţii şi cărţi poştale. Pe viitor, antreprenoarea își propune să aibă propriul atelier, să creeze locuri de muncă și totodată să ajungă cunoscută și la nivel internațional.

Categories: Local, National, Un antreprenor

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*