Partenerul ROMBAT din afacerea cu celule Li-Ion deschide un hotel în Sibiu

Partenerul ROMBAT din afacerea cu celule Li-Ion deschide un hotel în Sibiu

Grupul APX Hotels, controlat de antreprenorul Adrian Polec, a cumpărat fostul hotel Libra din Sibiu cu 1,85 de milioane de euro. Hotelul se află în proces de renovare, urmând să fie redeschis în iulie 2021, sub numele Hermanns Hotel şi va fi cotat la patru stele, potrivit unui anunţ al Crosspoint Real Estate, agenţia care a intermediat tranzacţia.

Fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare şi a necesitat, ulterior achiziţiei, o investiţie în renovare estimată la aproximativ 5 milioane de euro. Adrian Polec a cumpărat hotelul de la firma General Hotel Group, controlată de Nicolae Carabulea, fiul omului de afaceri Ilie Carabulea, fondatorul Atlassib.

Din grupul APX fac parte ho­telurile Venis (de­nu­mit anterior Vogue), din zona Victoriei din Bucureşti, hotelul Wolk­endorf din loca­litatea Vulcan, în apro­piere de Bra­şov, hote­lul Filitti din centrul vechi al Ca­pitalei, dar şi hotelul Union Plaza de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis.

În 2019, Rombat Bistrița a preluat 35% din acţiunile companiei Prime Motors Industry SRL Bucureşti, pro­du­cător de baterii Li-Ion şi vehicule elec­trice, fondată de Adrian Polec. Ulterior, a investit cca. 12 mil. euro într-o fabrică de producție a celulelor Li-Ion la Cernica, lângă București.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*