Primarul Crețu: Super Snow e o companie cu probleme! A reușit să ne încurce de minune!

Primarul Crețu: Super Snow e o companie cu probleme! A reușit să ne încurce de minune!

Super Snow este firma care a câștigat licitația pentru livrarea și montarea unor pompe de apă care să fie folosite pentru tururile de zăpadă din Wonderland. Firma nu și-a dus contractul la bun final, drept urmare contractul a expirat. 

“Au reușit să ne încurce perfect, de minune de bine! Este o companie care are probleme în toată țara, nu numai la noi Contractul pentru cele două pompe, pe care le-am așteptat și pentru care am avut bani prinși în buget pentru că erau necesare, s-a terminat în urmă cu vreo 10 zile. Noi, odată cu termenul de închidere, am închis discuțiile”, explică Ovidiu Crețu.

Primarul spune că nu a mai vorbit cu cei de la Super snow și chiar că i-ar fi atenționat pe cei care lucrează la pârtia Cocoș să nu permită celor de la Super Snow să livreze cumva echipamentele.

“Cei de la Super Snow trebuiau să își rezolve problemele la timp”, a mai adăugat primarul Ovidiu Crețu.

Primăria Bistrița nu a plătit niciun ban celor de la Super Snow pentru echipamentele comandate. Banii pentru pompele pe care ar fi trebuit să le instaleze în Wonderland ar fi trebuit să fie achitați abia după finalizarea lucrărilor. Licitația pentru achiziționarea acestor echipamente va fi reluată în acest an.

Categories: Local

About Author