SPOTival aduce pe pietonal DJ de la UNTOLD, dulciuri și mâncăruri delicioase

SPOTival aduce pe pietonal DJ de la UNTOLD, dulciuri și mâncăruri delicioase

SPOT Events vă așteaptă la o delectare de preparate nemaipomenite. Street Food SPOTival este primul eveniment de genul din Bistrița. Vă așteaptă trei zile de mâncare bună, distracție maximă și multe surprize. 

De la dulciuri la preparate din vită Angus, Street Food-ul aduce într-un singur loc cele mai gustoase bucătării. Printre invitații evenimentului se numără:

  • Machete team: Szucs ”Machete” Adrian, bucătarul anului 2017 și medaliat cu 5 medalii de aur la competiția culinară International KoreanChallenge Cup vine cu echipa lui pentru a pregăti cele mai gustoase preparate. Fostul concurent de la Chef la Cuțite este gata să vă delecteze!
  • Arosticinni : Food truck cu specialități italiene. Italienii sunt un popor gurmand care se delectează cu adevărate delicatese. Într-o anumită regiune din Peninsulă se mănâncă arrosticini. Arrosticini originari din Abruzzo și-au câștigat în 2016 locul în categoria produsele alimentare tradiționale italiene.
  • OutlawCuisine : Preparete din vită Angus, tagliata, chilli con carne și supă cremă de ardei copt sunt doar cateva dintre specialitățile pregătite de aceștia.

Ei sunt doar trei dintre food truck-erii prezenți la eveniment. Organizatorii ne-au promis multe surprize!

Pe lângă mâncare, un alt aspect important face Street FoodSPOTival așa special: muzica. Anul acesta pe partea de muzica sunt prezenți trei Dj consacrați care au facut furori pe scenele de la Untold și Neversea:

  • Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Este totodată cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam şi nenumărate vizualizări pe Soundcloud şi YouTube. În 2016, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of theYear)
  • ARIAS este un proiect de DJ feminin început în 2017. Tehnica a ajutat-o să cânte pe mai multe scene europene, dar cele mai importante concerte au fost Neversea și Untold Festival în fiecare an de la lansare. Acestea au avut un impact deosebit asupra mulțimii. Arias se simte cu adevărat confortabil mixând electro house, progressive house, deep houseși chiar și techno.
  • Vladimir și-a descoperit talentul pentru muzicăîn 2012 și a început colaborarea cu alti Dj, organizand nenumarate party-uri de-a lungul anilor, fiind invitat in cele mai importante cluburi din tară: Ponton Casa Baraj, Club NOA, Heaven, Diesel Club, Curtea de Vara si multe altele. Un pas important a fost in vara lui 2017 cand a fost invitat la festivalul Untold. In momentul de fata este Dj rezident in clubul Intense din Oradea.

Pe lângă aceștia, Spot Events vin cu dj-ii lor, echipa Soundmasters din Timișoara și Dj Sebi și Dj Roberto din Sibiu. Pe lângă show-ul de pe pietonalul Liviu Rebreanu, pregătesc un afterparty de zilemari în Atmosphere TheClub, joi începând cu ora 23:30.

Teașteptăm la trei zile nemaipomenite: marți, miercuri și joi începând în fiecare zi de la ora 10:00 și terminând la 23:00 pe pietonalul Liviu Rebreanu!

 

Categories: Local

About Author