TERAPLAST își ajută subsidiarele garantându-le împrumuturile până la limita de 70 mil. lei

TERAPLAST își ajută subsidiarele garantându-le împrumuturile până la limita de 70 mil. lei

Acționarii TERAPLAST SA vor suplimenta limita maximă de îndatorare pe care o poate contracta societatea în 2018 cu suma de 70 milioane lei. Suma va fi folosită exclusiv pentru garantarea împrumuturilor subsidiarelor și va garanta cu garanții imobiliare/mobiliare sau de alt tip contractele de credit ale acestora, până la limita stabilită.

Decizia va fi luată La Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din 14 septembrie, iar Consiliul de Administrație va fi mandatat să îndeplinească toate acțiunile necesare pentru a duce la îndeplinire hotărârea aprobată.

În aceeași zi, va avea loc și Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, care va aproba noul Consiliu de Administrație al companiei.

Subsidiarele TERAPLAST sunt: TeraSteel şi TeraSteel Serbia (producători de panouri sandwich şi structuri metalice zincate), TeraGlass (producător de ferestre şi uşi din PVC), TeraPlast Logistic (începând cu iunie 2016 coordonează activităţile logistice ale Grupului), TeraPlast Ungaria (distribuitor) şi Depaco (producător de ţiglă metalică, brandul Wetterbest).

 

Categories: Business in top

About Author