Tineret.net, o idee revoluționară lansată astăzi la Bistrița

Tineret.net, o idee revoluționară lansată astăzi la Bistrița

O platformă online dedicată tinerilor a fost lansată astăzi la Bistrița. Evenimentul a avut loc în aula Univerității Babeș Bolyai și a adunat zeci de studenți și tineri dornici să afle cât mai multe despre proiectul care ar urma să vină în spijinul lor cu o mulțime de informații și idei. 

“Mâine, începe cu AZI” este sloganul pe care îl promoveză cei care au lansat Tineret.net. O asociație de tineri dornică să promoveze idei noi, care să vină în spijinul tineretului a lansat o platformă online unde se găsesc o mulțime de informații despre acțiuni de voluntariat la care pot participa tinerii, locuri de muncă disponibile pentru aceștia, modalități de petrecere a timpului liber sau tehnologii de viitor.

“Multă lume îmi cere sfaturi pentru că nu știe în ce direcție să se orienteze. Tocmai pentru a veni în spijinul celor care au nevoie de informații și de ajutor am lansat Tineret.net“, a explicat astăzi la lansarea Tineret.net, fondatorul platformei – Bogdan Ivan Gruia.

Noua platformă va fi lansată în curând și la Cluj, iar cei care au fondat-o promit o colaborare frumoasă care să vină în sprijinul tuturor tinerilor, nu doar din Bistrița sau Cluj.

“Viitorul este acum, nu e timp de pierdut”, a mai adăugat Bogdan Ivan Gruia. El i-a invitat pe tinerii prezenți astăzi în aula de la Babeș Bolyai să se implice și să susțină ideea care le-ar putea fi de mare folos atunci când își caută un loc de muncă, ori vor să vadă ce evenimente sunt în oraș sau chiar și atunci când își doresc să-și petreacă timpul liber făcând acțiuni caritabile sau voluntariat la diverse evenimente.

Categories: Local

About Author