Transilvania Broker Asigurări anunță venituri de 34 mil.lei în jumătrate de an

Transilvania Broker Asigurări anunță venituri de 34 mil.lei în jumătrate de an

Unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări din România anunță că a depășit veniturile în primele șase luni ale anului cu 18,3% comparativ cu anul trecut.

Raportul semestrial publicat de Transilvania Broker Asigurări arată ca față de prima jumătate a anului 2018, când veniturile înregistrate au fost de 29,7 mil.lei, în prima jumătate a lui 2019 veniturile companiei de asigurări au fost de 34,1 mil.lei.

“Pentru Transilvania Broker Asigurări SA, primul semestru al anului 2019 marchează depășirea creșterii procentuale previzionate pentru rezultatul financiar net în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat pentru exercițiul financiar curent”, anunță  brokerul de asigurări.

Compania anunță că și profitul este mai mare decât anul trecut. Dacă în primele șase luni din 2018 profitul a fost de 2,07 mil.lei, anul 2019 a adus, în primul semestru, profit de 2,5 mil.lei.

“Primul semestru din exercițiul financiar 2019 confirmă și consolidează trendul favorabil al evoluției activității și competitivității emitentului Transilvania Broker Asigurări S.A. prin variații pozitive la nivelul majorității indicatorilor economico-financiari, de la veniturile din activitatea de intermediere (+18,3%), profit (+22,2%), până la valoarea totală a primelor intermediate (+11,7%), comisionul mediu brut (+1p.p), marja profitului (+3,3%) și alți indicatori de eficiență”, mai scrie în raportul prezentat de Transilvania Broker Asigurări.

Transilvania Broker Asigurări este unul dintre primii trei brokeri de asigurări din România, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și o acoperire națională formată dintr-o rețea de 17.000 de colaboratori.

Categories: Business in top

About Author