Bistrițenii de la TOMOROGA Construct reabilitează Palatul Administrativ din Cluj

Bistrițenii de la TOMOROGA Construct reabilitează Palatul Administrativ din Cluj

Palatul Administrativ al județului Cluj va fi reabilitat energetic și modernizat de compania bistrițeană Tomoroga Construct, care a câștigat licitația și a semnat contractul cu o valoare de 31 milioane lei.

Miercuri, 27 septembrie 2023, Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, împreună cu subprefectul Tasnádi István-Szilárd, au semnat, în cadru oficial, contractul cu reprezentanții Tomoroga Construct. Proiectul include proiectare și execuție, lucrările urmând să fie gata în maximum 27 de luni, cu finanțare din PNRR.

Palatul Administrativ al județului Cluj este un monument istoric de categorie B, deci lucrările vor avea un regim special. Investiția presupune intervenții ample asupra imobilului, precum refacerea fațadelor și a șarpantei, reabilitarea energetică a sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu, instalarea unor sisteme eficiente de climatizare, modernizarea instalațiilor de iluminat și instalarea a două stații cu câte două puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Tomoroga Construct este deja o companie de construcții regională, cu lucrări în mai multe județe, cea mai reprezentantivă până acum fiind restaurarea Castelul Banffy de la Bonțida.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*