Wonderland merge, implacabil, înainte. Primăria a lansat licitația de 25 mil. lei pentru drum de acces și utilități

Wonderland merge, implacabil, înainte. Primăria a lansat licitația de 25 mil. lei pentru drum de acces și utilități

Primăria Bistrița a lansat marea licitație pentru viabilizarea terenului de sub viitorul Wonderland, ce presupune lucrări estimate la aproape 21 milioane lei, fără TVA.

Drumul de acces, utilitățile necesare (apă curentă, canalizare, electricitate) reprezintă principalele lucrări care trebuie efectuate în viitorul “complex sportiv polivalent” de la Unirea, unul dintre proiectele de căpătâi ale primarului Ovidiu Crețu. Contractul va fi împărțit în două loturi, unul ce vizează drumul, rețeaua de apă și canalizare, celălalt fiind dedicat rețelei eletrice.

Ofertele pot fi depuse până în 28 februarie 2019, ora 15.00.

Complexul Sportiv Polivalent, întins pe aproape 300 de hectare, va reprezenta, în viziunea conducerii Primăriei, un punct de atracție major pentru bistrițeni și nu numai. El va include pârtia de ski deja existentă, patinoar, terenuri de sport, bazine de înot, hipodrom, piste pentru ciclism, restaurant și alte facilități.

Reamintim că liberalii au propus ca o parte din acel teren, dacă tot va fi viabilizat, să fie parcelat și concesionat tinerilor bistrițeni care vor să-și construiască o casă, dar ideea nu și-a găsit adepți în conducerea Primăriei, care și-a imaginat un astfel de cartier pentru tineri pe strada Livezi (care se desprinde din Tărpiului, la baza Centurii).

 

Categories: Local

About Author