Afaceri de peste 400 mil. lei pentru cele mai valoroase companii din Beclean

Afaceri de peste 400 mil. lei pentru cele mai valoroase companii din Beclean

În Beclean există în prezent peste 500 de firme, iar cele mai valoroase dintre acestea rulează afaceri de 408,9 mil. lei în domenii precum construcțiile, transporturi sau comerț. Primele zece companii din Beclean au venituri ce trec de venituri de 10 mil. lei. 

Cea mai valoroasă companie din Beclean este Dan Steel Group controlată de omul de afaceri Vasile Dan. Deschisă în anul 1991, fabrica a avut anul trecut venituri de 138,6 mil. lei. Dan Steel este și cel mai mare angajator din Beclean, în 2018 firma având 411 angajați.

Cu o cifră de afaceri de 61,5 mil. lei, CML.RO este pe locul II în topul celor mai valoroase companii din Beclean. Afacerea deschisă de Mihaela și Vasile Roș în anul 1997 se ocupă de construcții de drumuri și autostrăzi.

O companie cu capital italian, Fileca Industry, este în topul celor mai valoroase firme din Beclean. Fabrica unde se pregătresc și filează fibrele textile încheia anul 2018 cu venituri de 58,06 mil. lei.

Aguaviva este o firmă cu capital spaniol și a fost înființată la Beclean în anul 2011. Compania se ocupă cu transport rutier de mărfuri, iar anul trecut cifra de afaceri era de 36,7 mil. lei.

Megatitan, compania fondată la Beclean de antreprenorul Ioan Bălan este astăzi între liderii locali pe
domeniul confecțiilor metalice speciale. Firma se află la mijlocul clasamentului după ce anul trecut a realizat venituri de 35,1 mil. lei.

Antreprenoarea Reman Kinga Timea a fondat afacerea în 2011 un business de succes în lumea cuielor, a sârmei zincate, a plasei rabit. Compania Metrem Beclean a raportat în 2018 o cifră de afaceri de 22,3 mil. lei.

Compania Neira, care operează un depozit și câteva magazine cu produse alimentare și non-alimentare în zona Beclean, a fost înființată în 1992. Se află în topul celor mai valoroase companii din Beclean, cu o cifră de afaceri de 19,1 mil. lei.

Tot din domeniul construcțiilor, dar de această dată a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, compania Miron Construct ocupă locul VIII în topul celor mai puternice firme din Beclean, cu venituri de 15,3 mil. lei raportate la finalul anului trecut.

Sandy Cola a fost deschisă în anul 1991 și în primii ani a desfășurat afaceri sub 1 mil. lei. În ultimii ani, compania a fost însă pe un trend ascendent, anul 2018 încheindu-se cu venituri de 11,2 mil. lei. Firma se ocupă de comerț cu amănuntul al articolelor de fierărie, din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

O altă firmă cu capital străin, italian mai exact, Gruppo Uno, ocupă locul X în acest top cu afaceri de 11,1 mil. lei. Compania, înființată în anul 2000, se ocupă de fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnașament.

Categories: Business in top

About Author