Alin Brișan, reconfirmat președinte CA la SOMPLAST Năsăud

Alin Brișan, reconfirmat președinte CA la SOMPLAST Năsăud

Directorul general al SOMPLAST SA Năsăud, Alin Brișan, a fost reconfirmat zilele trecute în poziția de președinte al Consiliului de Adminstrație al companiei, cu un mandat de 4 ani.

Alin Brișan, în continuare și CEO al Somplast, este economistul care a condus compania din Năsăud în ultimii 7 ani și a asigurat o restructurare profundă a afacerii, readucând-o pe profit după mulți ani de pierderi.

Preluarea SOMPLAST de către TERAPLAST, în decembrie 2020, a deschis drumul pentru o dezvoltare accelerată a producătorului de folii industriale.

Cu siguranță că rezultatele obținute de compania noastră în ultimii ani, faptul că am restructurat masiv și am revenit pe profit, dar și expertiza pe care o avem de aproape cinci decenii în producția de folii de polietilenă au fost argumentele care au făcut SOMPLAST foarte atractivă pentru investitori. Acum, parte din grupul TeraPlast, noi vrem să continuăm ceea ce am început la Năsăud, corelând, bineînțeles, strategia noastră cu cea a noilor acționari.” – spunea, Alin Brișan, la momentul tranzacției prin care TERAPLAST a devenit acționar majoritar.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*