Dorna Medical se extinde cu un laborator de analize la Beclean

Dorna Medical se extinde cu un laborator de analize la Beclean

Dorna Medical vrea să își mărească în 2024 rețeaua de laboratoare, orașele vizate fiind Beclean, Cluj-Napoca și Baia Mare – a anunțat fondatorul companiei, Roman Boca.

„Costurile pentru a întreţine un laborator sunt foarte mari. Este nevoie de mai multe acreditări de funcţionare, atunci când vrei să ai calitate trebuie să ai controale interne şi externe de calitate, Imagistica şi laboratorul sunt zonele cu care au profitabilitatea cea mai mare“, spune antrepenorul.

Dorna Medical numără azi 45 de puncte de lucru – laboratoare medicale, centre de recoltare şi policlinici, în şase judeţe din Nordul ţării. În total, circa 600 de oameni lucrează în cadrul centrelor Dorna Medical și, lunar, în jur de 100.000 de pacienţi ajung în toate unităţile operatorului medical. Afacerea a pornit în Suceava și planurile de dezvoltare au însemnat extinderea în zona de nord a țării, inclusiv județul Bistrița-Năsăud.

Dorna Medical a încheiat anul 2022 cu afaceri de 12 mil. euro, iar pentru 2023 antreprenorul estimează o creştere de peste 20%, ceea ce ar duce afacerile companiei la 14-15 mil. euro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*