Allianz negociază mutarea în blocul de pe Crinilor

Allianz negociază mutarea în blocul de pe Crinilor

Allianz Țiriac Asigurări Bistrița analizează 3-4 variante pentru locația unde își va desfășura activitatea începând din această toamnă, în pole position fiind, spun surse din piața imobiliară, imobilul construit de dezvoltatorul Marius Negrea pe strada Crinilor.

Asiguratorul și-a vândut recent sediul propriu din strada Alexandru Odobescu, pentru suma de 438000 euro, cumpărătorul, Primăria Bistrița, urmând să instaleze acolo Direcția de Venituri din cadrul instituției. Mutarea efectivă a activității Allianz se va face cel târziu până la începutul lunii octombrie, compania fiind obligată prin contract să elibereze imobilul de pe Odobescu în 90 de zile de la semnarea tranzacției.

În 2016, Allianz Țiriac Asigurări a fost liderul pieței asigurărilor generale din România. În primul trimestru din 2017, potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), City Insurance a trecut pe primul loc, cu o cotă de piață de 14.01%, față de Allianz Țiriac cu 13.9%. Compania este condusă de la 1 septembrie 2016 de băimăreanul Virgil Șoncutean, absolvent al Universtății Babeș Bolyai din Cluj, director general adjunct până la desemnarea sa în poziția de CEO.

 

 

 

Categories: Brands, Business in top

About Author