Vizită ministerială la șantierul MIS Grup de la Sala Polivalentă Brașov

Vizită ministerială la șantierul MIS Grup de la Sala Polivalentă Brașov

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, și Manuela Pătrăşcoiu, directorul general al Companiei Naționale de Investiții (CNI), au vizitat zilele trecute șantierul din Brașov unde bistrițenii de la MIS Grup construiesc Sala Polivalentă, cel mai mare edificiu de gen din țară.

“Domnul ministru a fost până de curând președinte al Consiliului Județean Brașov și cunoaște foarte bine șantierul de la Sala Polivalentă. Împreună cu doamna Pătrășcoiu de la CNI, dânsul a apreciat evoluția lucrărilor executate de MIS Grup și de partenerii noștri. Suntem în grafic cu lucrările, proiectul începe să arate impresionant” – a spus, pentru Bistrița Business, Petrică Farcaș, directorul executiv al companiei MIS Grup.

Durata de construire a sălii este de 36 de luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, respectiv din 16 septembrie 2022. Valoarea lucrărilor este de 356,7 milioane de lei, din care cea mai mare parte este acoperită de CNI. Primăria Brașov va suporta 3,5% din cheltuieli.

Lucrările sunt realizate, în urma licitației organizate de CNI, de Asocierea MIS Grup, Electrogrup și Energosteel ART.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*