Ambulanța, Primăria și Consiliul Județean fac angajări

Ambulanța, Primăria și Consiliul Județean fac angajări

În Bistrița-Năsăud sunt disponibile, conform datelor publicate de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, peste 500 de locuri de muncă. Majoritatea posturilor scoase la bătaie sunt în sectorul privat, însă angajări se fac și la stat. 

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud caută șofer autosanitară. Candidatul trebuie să aibă minim studii medii absolvite și trebuie să își depună dosarul de înscriere la concurs până în data de 17 decembrie. Mai multe informații despre cerințele postului dar și despre cele necesare la dosar se pot obține la numărul de tel. 0263 -217055.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud are disponibile două posturi de consilier administrație publică. Pentru ambele job-uri concursul se va susține în 8 ianuarie, iar candidații care se vor înscrie trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul construcții civile sau instalații pentru construcții. Pentru unul dintre posturi se cere vechime minim 5 ani, iar pentru cel de-al doilea minim 7 ani.

Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița angajează electrician. Concursul pentru acest post va fi in 11 decembrie. Tot în cadrul Direcției de Servicii Publice se caută și șef serviciu. Condițiile minime care trebuie îndeplinite sunt vechime minim 5 ani și studii superioare absolvite.

Primăria Bistrița caută inspector de specialitate cu vechime de 7 ani și care să fie absolvent de studii superioare economice sau juridice. Concursul va avea loc în data de 12 decembrie.

Categories: Local

About Author