PNL promite demararea lucrărilor la Autostrada Nordului până în 2024

PNL promite demararea lucrărilor la Autostrada Nordului până în 2024

Programul de guvernare al PNL prevede ca până în 2024 să fie finalizați aproape 1.000 de kilometri de autostradă și drumuri expres, precum și demararea proiectelor la patru noi autostrăzi, inclusiv la Autostrada Nordului (335 km) pentru care s-ar aloca 6,68 miliarde de lei.

”Faptul că nu s-a putut înainte nu înseamnă că nu se poate. Foarte bine: prin obţinerea de resurse financiare, prin îmbunătăţirea tuturor procedurilor prin îmbunătăţirea managementului proiectelor şi, evident, prin contracte făcute cu constructori serioşi care să aibă capacitatea să îşi finalizeze lucrările în termenele prevăzute în contract sau mult mai repede”, a declarat premierul Ludovic Orban, întrebat fiind cum va reuşi Executivul să pună în aplicare planul de construire a autostrăzilor.

Guvernul lucrează în acest moment la proiectarea Autostrăzii Nordului, investiție care a fost aprobată și de Parlament, recent, printr-o lege promovată de mai mulți parlamentari ardeleni. Potrivit legii, investiția ar urma să fie gata în 2025.

În lista obiectivelor propuse de PNL, acest obiectiv este prins în capitolul investiții care vor fi demarate până în 2024.

Categories: Local, National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*