AMICII Building adaugă 2 linii noi de business: design interior și producție mobilier

AMICII Building adaugă 2 linii noi de business: design interior și producție mobilier

AMICII Building, una dintre cele mai dinamice companii de construcții bistrițene în ultimii ani, și-a adăugat recent o divizie de design interior și una de producție mobilier, care să completeze activitatea principală. Aceste noi linii de business vor funcționa sub marca Amicii Manufacturing Concept.

“Chiar dacă nou intrată pe piața amenajarilor interioare și a producției de mobilier, serviciile noastre se bazează pe mult know-how în aceste domenii, echipa noastră de arhitecți și tâmplari cu experiență putând face față oricărei provocări din domeniul tehnic de execuție sau proiectare.” – anunță echipa de management a companiei.

“Ca și designeri de interior, noi suntem cei ce planificăm, cercetăm, coordonăm și ne ocupăm de astfel de proiecte. Este o profesiune multilaterală ce presupune o dezvoltare a conceptului, planificare a spațiului, inspectare a locației proiectului, programare, documentare, comunicare cu beneficiarii și furnizorii noștri, managementul lucrărilor și elaborarea proiectului de design. Iar când vine vorba de execuție, suntem foarte stricți în privința controlului calității; materialele și accesoriile folosite au fost încercate de-a lungul timpului în proiectele pe care le-am implementat și suntem mereu în pas cu tot ce este nou pe piață.” – mai transmite AMICII Building.

Firma bistrițeană, controlată de frații Gîvan, a rulat 27,8 mil. lei în 2019, cu o creștere spectaculoasă față de anul anterior, când veniturile erau de cca. 15,6 mil. lei.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*