AQUABIS plătește peste 1 milion de lei externalizând distribuția facturilor unei firme din București

AQUABIS plătește peste 1 milion de lei externalizând distribuția facturilor unei firme din București

Cele peste 40.000 de facturi pe care le emite lunar AQUABIS vor fi livrate în curând de firma bucureșteană PINK POST SOLUTIONS SRL, cea care a câștigat licitația organizată de operatorul de apă și canalizare. 

Începând din acest an, AQUABIS externalizează serviciul de distribuire facturi către clienți și va plăti peste 1 milion de lei unei firme specializate. Licitația a fost câștigată recent de compania Pink Post Solutions, care a oferit prețul cel mai mic: 910.344 lei, fără TVA. Conform caietului de sarcini, urmează a fi încheiat între beneficiar și prestator un acord cadru, valabil 24 de luni. Aquabis estimează că în cursul celor 24 de luni ar putea fi trimise aproape 1 milion de facturi către clienți.

PINK POST LIMITED SRL este deținută de Compania Intrapan Limited (98%, înregistrată în Cipru) și de Pink Post Office SRL (2%) din București. După ultimele date fiscale, aferente anului 2017, firma a avut un rulaj de 8,2 milioane euro, cu numai 8 angajați. Cel mai probabil, distribuirea facturilor Aquabis va fi subcontractată către micul acționar Pink Post Office SRL, care are peste 700 de angajați, dar și o pierdere de aproape 1 milion de euro la nivel de 2017.

Aquabis este operatorul de apă și canalizare al județului Bistrița-Năsăud și rulează cca. 10 milioane euro anual, cu aproape 500 de angajați. Consiliul Județean are controlul în această companie, cu 90% din acțiuni.

Categories: Business in top

About Author