Rețeaua REGINA MARIA face al doilea pas mic spre Bistrița

Rețeaua REGINA MARIA face al doilea pas mic spre Bistrița

Rețeaua privată “Regina Maria”, unul dintre liderii naționali în domeniul serviciilor medicale, face un al doilea pas spre Bistrița, prin deschiderea recentă a unui punct de recoltare pentru analize de laborator, pe B-dul Decebal, la nr. 25.

În toamna trecută, REGINA MARIA achiziționa, prin intermediul Centrului Medical Unirea, clinica de oftalmologie Ophtalens T, cu activitate în Cluj-Napoca, Gherla și Bistrița (Str. Crinilor) – moment prezentat și de Bistrița Business aici: https://bistritabusiness.ro/reteaua-regina-maria-face-un-pas-spre-bistrita-prin-achizitia-ophtalens-t/ .

În ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale. Compania are o prezență proprie în peste jumătate dintre județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 400 de clinici proprii și partenere. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește peste 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA a inovat segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu aproape 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 720.000 de abonamente.

În 2015, rețeaua a fost preluată de către Mid Europa – cel mai mare fond de private equity cu investiții în Europa Centrala și de Est, fondatorii Advent International și dr. Wargha Enayati ieșind din acționariat pentru a se dedica altor proiecte.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*