AQUABIS : Prelungire sistare apă în Reteag, pe străzile Sinaia și Gării

AQUABIS : Prelungire sistare apă în Reteag, pe străzile Sinaia și Gării

“𝐃𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐭𝐞𝐨 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 ș𝐢 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐚𝐯𝐚𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐝𝐞𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐦 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐚𝐩𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐑𝐞𝐭𝐞𝐚𝐠, 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐆𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖.𝟑𝟎.” – a transmis AQUABIS.

“Comunicat sistare – în atenția locuitorilor din localitatea Reteag de pe străzile Sinaia și Gării

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, compania noastră anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 22 Aprilie 2024 începând cu ora 10:00 până la ora 16:00 (estimativ), în localitatea Reteag pe străzile Sinaia și Gării – total .

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.” – a mai comunicat AQUABIS.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*