Încep înscrierile la UMFST, extensia Bistrița. Universitatea pregătește încă două specializări!

Încep înscrierile la UMFST, extensia Bistrița. Universitatea pregătește încă două specializări!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează admiterea, în anul universitar 2023 – 2024, la programul de studii Asistență Medicală Generală, extensia Bistrița. UMFST așteaptă în acest moment de la ARACIS acreditarea a încă două programe de studii pentru Bistrița, cele de asistenţă farmacie şi tehnică dentară, care ar putea fi începute din această toamnă.

Înscrierile online, deocamdată pentru programul Asistență Medicală Generală, vor avea loc în perioada 15 – 20 iulie 2023 prin intermediul platformei admitere.umfst.ro, iar admiterea se realizează prin concurs, pe baza unui test-grilă cu o pondere de 80%, media examenului de bacalaureat reprezentând 20% din media de admitere. 

Informațiile privind cifra și taxa de școlarizare pentru anul universitar 2023-2024 vor fi publicate în curând pe platforma dedicată admiterii: https://adminfo.umfst.ro/. Totodată, candidații pot obține mai multe detalii la adresa de e-mail: oficiu.admitere@umfst.ro.

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*