AQUABIS: Se sistează apa potabilă în Beclean, pe strada Codrului – total

AQUABIS: Se sistează apa potabilă în Beclean, pe strada Codrului – total

În vederea remedierii unei avarii identificate în CVA, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 08 Iunie 2024, de la ora 15:30  până la ora 16:30 (estimativ), în localitatea Beclean, str. Codrului – Total.

“Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.” – transmite Aquabis.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*