Banca Transilvania oferă credite cu discount pentru medici

Banca Transilvania oferă credite cu discount pentru medici

Banca Transilvania desfășoară până în 30 septembrie o campanie dedicată medicilor, rezidenților, stomatologilor și tehnicienilor dentari. Mai exact, banca oferă credite cu dobândă redusă acestor categorii.

În prezent, reditele imobiliare/ipotecare în lei au o dobândă de 5,06% (IRCC + 2,65%) dobândă variabilă. De asemenea, comision de analiză este zero și nu există taxă de evaluare.

Este bine de știut că marja de dobândă este mai mică cu 0,3 puncte procentuale decât în cazul ofertei standard, unde și analiza dosarului costă 400 de lei, iar taxa de evaluare este de 500 de lei pentru un apartament și de 750 de lei pentru o casă.

Banca Transilvania anunță că medicii au la dispoziție și varianta de împrumut ipotecar în euro, cu o dobândă variabilă de 3,94% (Euribor 6M + 4,25%), zero comision de analiză și zero taxă de evaluare – dobânda este, în acest caz, cu 0,5 pp mai mică decât în cazul ofertei standard.

Creditul de nevoi personale cu asigurare de viață și șomaj are dobânda variabilă de 6,91% (IRCC + 4,5%) sau dobânda fixă de 8,5% – mai mică cu 1 pp față de oferta standard -, zero comision de analiză, asigurare de viață și șomaj.

De asemenea, în cazul împrumuturilor fără asigurări, dobânda este fixă de 8,9% sau variabilă de 7,41% (IRCC + 5%).

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*