EXCLUSIV: Bistrița Retail Park (vecin cu Selgros) a fost scos la vânzare

EXCLUSIV: Bistrița Retail Park (vecin cu Selgros) a fost scos la vânzare

Omul de afaceri Ionuț Dumitrescu renunță la afacerile din retail și se îndreaptă spre dezvoltarea de clădiri de birouri. Acesta a anunțat  că a scos la vânzare complexul Bistrița Retail Park și că are deja câteva oferte.

Bistrița Retail Park (cel de lângă Selgros) a fost inaugurat în mai anul trecut și a adus la Bistrița o mulțime de retaileri: Carrefour Market, Decathlon, Sportisimo, Salad Box, Spartan, Jysk, magazinul de jucării Dinoland sau farmacia Help Net.

Complexul va găzdui în curând un cinematograf 3D operat de compania Happy Cinema, proiectul fiind în faza de amenajare.

La doar câteva luni de la inaugurare, jumătate din Bistrița Retail Park a fost achiziționată de omul de afaceri turc Omer Susli (acesta a deținut rețeaua de bricolaj Praktiker pe care a vândut-o grupului britanic Kingfisher). Susli a cumpărat o participație de 50% din compania care operează centrul comercial din Bistrița.

De curând, Ionuț Dumitrescu anunța că își va canaliza munca și banii pe dezvoltarea de clădiri de birouri și că va renunța la afacerile din domeniul retailului.

Dumitrescu nu a făcut public prețul cerut pentru complexul din Bistrița însă investiția pe care a finalizat-o anul trecut se ridică la 9 mil.euro.

 

Categories: Business in top

About Author