Bistrița vrea bani de la Mediu pentru 15 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

Bistrița vrea bani de la Mediu pentru 15 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

Primaria Bistrița vrea să obțină bani de la Ministerul Mediului în vederea amplasării a 15 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

În cadrul ”Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic”, Primăria Bistrița va depune o cerere către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în vederea obținerii unei finanțări pentru a amplasa 15 stații de încărcare a autovehiculelor electrice și hibrid plug-in în Bistrița.

Acestea urmează să fie amplasate în principiu în următoarele locații: stație de autobuz Viișoara, Parcul Industrial, Piața Independenței Nord, zona Casa Albă, zona Petru Maior, strada Zefirului, Piața Decebal, strada Gării (bloc 30), strada Rodnei (gară), strada Sucevei (bloc L10), strada Ursului, bloc Asirom, strada Colibiței, strada Grănicerilor, stație de autobuz Unirea.

În cadrul unei sesiuni de finanțare, suma maximă totală care poate fi acordată unui solicitant este de 3 milioane de lei.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*