Bistrițeanul ce a creat Transilvania Broker face un pas în spate din executiv pentru a se ocupa de dezvoltare

Bistrițeanul ce a creat Transilvania Broker face un pas în spate din executiv pentru a se ocupa de dezvoltare

Gabriel Login, co-fondatorul companiei bistrițene Transilvania Broker de Asigurare, aflată în Top3 brokeri de asigurare din România, a renunțat la funcția de director executiv pentru a se concentra pe dezvoltarea afacerii. În locul său a fost promovat Ion Coțiac, până acum manager Serviciu Asigurări Corporate.

Gabriel Login a fost CEO al Transilvania Broker (TBK, simbol bursier) în ultimii 11 ani, fiind totodată și acționarul principal al companiei, cu 45,55% din acțiuni. Al doilea mare acționar este Dan Niculae, directorul general, cu 30,47% din acțiuni. Numirea lui Ion Coțiac “va aduce multiple beneficii companiei, prin vasta experiență pe care acesta o are în domeniul asigurărilor și cel al brokerajului în asigurări” arată TBK într-un comunicat de presă.

Decizia de demisie a lui Gabriel Login se află pe ordinea de zi și urmează să fie aprobată în cadrul convocării AGA O & E din 25 iulie 2018, și ulterior supusă aprobării către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). ” Am ales să renunț la funcția de Director Executiv pentru a putea fi mai implicat în dezvoltarea companiei și a procedurilor care aduc o valoare în plus atât societății noastre cât și clienților, colaboratorilor și investitorilor noștri. Vreau să vă asigur că nu voi pleca vreodată din Transilvania Broker și că decizia a fost luată din dorința de a dezvolta cât mai mult compania și a crește calitatea serviciilor oferite. Astfel, voi avea ocazia de a lăsa partea administrativă în siguranță D-lui Ion Coțiac, iar eu mă voi putea focusa pe noi strategii, implementări și proiecte, printre care se numără și creșterea rețelei de colaboratori, promovarea și diferențierea cât mai mult a companiei pe piața de brokeraj în asigurări, pregătirea continuă a echipei Transilvania Broker, îmbunătățirea serviciilor, operațiunilor și proceselor precum și implicarea în cadrul noilor fuziuni, achiziții si a altor proiecte pe care le avem planificate și dorim să le implementam în perioada următoare. Consider ca aceasta inițiativă va aduce o valoare in plus companiei și tuturor celor implicați în succesul Transilvania Broker”, își explică gestul Gabriel Login.

Transilvania Broker este un broker de asigurare de top pe piața din România și primul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori București. Compania, cu sediul central la Bistrița, deține o rețea de peste 1700 colaboratori în toată țara și un portofoliu de peste 1 milion de clienți unici, persoane fizice și persoane juridice.

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Business in top

About Author