Record istoric la IPROEB: 158,8 mil. lei venituri, creștere de aproape 50% în 2021

Record istoric la IPROEB: 158,8 mil. lei venituri, creștere de aproape 50% în 2021

Producătorul bistrițean de cabluri și izolatoare compozite IPROEB SA a înregistrat rezultate record în 2021.

Compania a avut venituri operaționale de 158,8 mil. Lei, în creștere cu aproape 50% față de anul anterior, profitul net a urcand spectaculos și el, de la 0,9 mil. lei in 2020 la 3,9 mil. lei in 2021 (plus de 340%),

IPROEB, cu o tradiție de câteva decenii ca furnizor de materiale pentru industria energetică, a traversat o perioadă foarte bună de la schimbarea conducerii executive, în martie 2021.

,Multumesc pe aceasta cale intregii echipe IPROEB, fara de care nu ne-am fi putut atinge obiectivele propuse pentru anul 2021. Creșterea înregistrată se datorează în special eficientizării fluxurilor de producție, modernizării și automatizării liniilor de producție, cresterii portofoliului de clienti, precum și abordarii de noi piete de desfacere la nivel international. În 2022, ne propunem să continuăm atat procesul de optimizare si crestere a capacitatii de producție, cat si dezvoltarea de noi produse folosite in special la productia energiei regenerabile in parcuri eoliene si fotovoltaice,, a declarat, pentru Bistrița Business, Mihai Marin, Directorul General a companiei.

Compania îi are ca acționari principali pe Electromontaj SA București (47,64%) și Grupul DD SA Constanța (13,64%) și e listată la Bursa de Valori București (BVB) sub simbolul IPRU.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*