Bistrițeanul Dragotă a ieșit campion național la pescuit și merge la Mondiale

Bistrițeanul Dragotă a ieșit campion național la pescuit și merge la Mondiale

Ultima etapă din Liga Română de Spinning – competiția națională de pescuit pește răpitor – s-a încheiat, iar bistrițeanul Cristian Dragotă, campion mondial, a încheiat anul pe primul loc. El va reprezenta România în 2018 la Campionatul Mondial care cel mai probabil se va desfășura în Marea Britanie.

 În perioada 20-22 octombrie, în Delta Dunării, a avut loc ultima etapă a campionatului național de pescuit pește răpitor din barcă, organizat de Liga Română de Spinning. Echipa formată din bistrițeanul Cristian Dragotă și mureșeanul Imreh Csaba s-a clasat, la final pe primul loc al clasamentului general, înaintea acestei etape ei situându-se pe locul 2. Cei doi au reușit locul 3 în prima zi a etapei și locul 2 în cea de-a doua zi, rezultatele aducându-le, pentru prima dată, titlul de campioni naționali. Peștii stabiliți ca țintă în această etapă au fost știuca și bibanul.

Echipa celor doi este automat inclusă în lotul național care va reprezenta România în 2018 la Campionatul Mondial. Reamintim că România, cu bistrițeanul Dragotă în lot, a ieșit campioană mondială în Rusia, în vara acestui an.

Categories: Local

About Author