Bistrițenii, avertizați prin panouri stradale să depoziteze corect deșeurile!

Bistrițenii, avertizați prin panouri stradale să depoziteze corect deșeurile!

30 de panouri stradale, majoritatea montate deja, vor trage un puternic semnal de alarmă cu privire la abandonul deșeurilor în natură – spune conducerea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, care coordonează o campanie de conștientizare a populației cu privire la importanța colectării și depozitării corecte a gunoaielor.

Pe drumurile județene importante și cu nivel de trafic ridicat au fost deja montate 22 de panouri stradale cu mesajele campaniei de conștientizare derulate de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA. În aceste zile urmează să fie montate panouri stradale și în Dumitra, Ilva Mică și Măgura Ilvei. În cel mai scurt timp alte 5 panouri stradale de acest fel vor fi montate și pe Valea Bârgăului – Tihuța și Colibița astfel încât toate zonele județului să fie acoperite. “ – spune Cristian Niculae, directorul executiv al ADI Deșeuri.

“A venit momentul ca locuitorii comunităților noastre să-și schimbe mentalitatea cu privire la deșeuri. Trebuie să privim deșeurile reciclabile ca o resursă economică și să înțelegem că fiecare deșeu reciclabil colectat separat contribuie direct la protejarea resurselor naturii și la reducerea poluării. “ – a adăugat Niculae.

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*